fbpx

Vier je vrijheid op de fiets met Pop-Up-GravelCamp op 3,4, en 5 mei in Ommen. Een ongedwongen weekend met en zonder fiets met vrienden en vrienden die je nog niet kende. Je kunt 1 dag komen fietsen met een fijne nazit, maar ook 2 of 3 dagen met kamperen! Je kunt het zo zwaar of relaxed maken als je wilt. Elke rit starten we samen, je hebt op de dag zelf keuze tussen verschillende afstanden.

Na afloop van de rit op zaterdag en zondag zorgen we voor een mooi vuur en een puik finishbiertje. Zaterdag kun je je inwendige mens verblijden met een handgemaakte vegetarische curry. Blijf zolang je wilt hangen bij het vuur totdat je tevreden in slaap valt in je in je eigen tent of in een blokhut. Zondag na de rit een deftige BBQ van pitmaster Gerrit Jan (ook vega opties ;))

Het bosrijke terrein van Ada’s Hoeve is onze gedroomde uitvalsbasis. Beetje houthakken, zwemmen in de Regge, potje kubb en had ik al gezegd dat we vuur gaan maken?

Beginnende bikepacker? Pop-up-gravelcamp is het ideale event om te starten: Vanaf station Zwolle of Dalfsen kom je op de fiets met al je gear naar het gravelcamp terrein in Ommen, eenmaal je tentje opgezet maak je een heerlijke rit zonder bepakking en op de terugweg naar het station kun je weer bikepacken.

Bas van dé bikepackingshop van nederland, https://www.bikepackingshop.nl/ is partner van Pop-up-gravelcamp. Met de kortingscode kun je bij hem terecht voor advies en mooie spulletjes!

Inbegrepen bij je ticket

  • DIY Gravelroute (GPX) voor zaterdag en/of zondag met opties voor ca. 50, 75, 100 en 150km. Bonusroute Vrijdag (GPX) (van station Zwolle naar Pop-Up-GravelCamp Ommen) en Bonusroute (GPX) (van Pop-Up-GravelCamp Ommen naar station Zwolle, om op eigen gelegenheid te fietsen). Alle routes zijn slechts suggesties, niets is uitgepijld, alles op eigen verantwoordelijkheid
  • Bevoorrading onderweg op zaterdag en/of zondag
  • Finishbier en maaltijd op zaterdag
  • Kampvuur (tenzij code rood)
  • Koffie en Thee tijdens je verblijf

Voorlopig programma:

Vrijdag 3 mei
v.a. 16:00aankomst mogelijk op campsite Ada’s Hoeve. Bar open
(evt. zelf zorgen voor maaltijd)
Zaterdag 4 mei
v.a. 8:30Koffie en thee, zelf zorgen voor ontbijt
9:00Groepsstart Pop-up-Gravel ca.150km Route Noord: Balkbrug, Zuidwolde, Dedemsvaart, Diffelen, Junne
11:00Groepsstart Pop-up-Gravel ca. 50/ 75/100/ Route Noord: Balkbrug, Zuidwolde, Dedemsvaart, Diffelen, Junne
v.a. 15:00Aankomst op campsite met finishbier. Bar open
v.a. 17:00Kampvuur en Vegetarische Curry
20:00Gezamenlijk moment van stilte i.v.m. herdenkingsdag
Zondag 5 mei
v.a. 8:30Koffie en thee, zelf zorgen voor ontbijt
9:00Groepsstart Pop-Up-Gravel ca. 150km Route Zuid: Vilsteren, Lemelerberg, Holten, Rijssen, Hellendoorn
11:00Groepstart Pop-Up-gravel ca. 50/75/100. Route Zuid: Vilsteren, Lemelerberg, Holten, Rijssen, Hellendoorn
v.a. 15:00Aankomst op campsite met finishbier. Bar open
v.a. 16:00Kampvuur en cavemanstyle BBQ
daarnainpakken en wegwezen