fbpx

De Challenge: Loop tijdens de lockdown de Hele van Havelte trailroute op GPS. Zet een tijd voor je zelf of voor anderen om te verbeteren. Maak 2 selfies als bewijsmateriaal (start en halverwege) en upload je run naar Strava.

De route: Een ultieme combi van de mooiste stukken van de Halve van Havelerberg en de Halve van Havelte, maar ook een paar nieuwe pareltjes. Download hier de route, of bekijk via afstandmeten.nl Heeft je horloge geen GPS functie check dan bijv. routefabriek als app op je telefoon. Startpunt van de route is bij parkeerplaats Toegangspoort Holtingerveld, aan de overkant van de Helomaweg. Eindpunt is bij Brasserie Oer waar je een kop koffie (to go) en gebak kunt nuttigen!

tip voor km 29:

Het bewijsmateriaal: Je strava activiteit komt als je goed gelopen hebt automatisch in het klassement van het segment: De Hele van Havelte op Strava. Zorg dat je ook 3 selfies toevoegt aan je bestand: 1 met de vlag van OER bij de start, 1 met de grafheuvel rond km 10 en 1 met het Brandeveen rond km 30. Het gaat om de bruto tijd, zet je strava activiteit op: “wedstrijd”.