fbpx

De strijd om de prijzen van deze Lockdown Marathon Challenge is al weer voorbij, maar de route ligt er nog! Veel plezier!

Na het succes van de Halve van Havelterberg en de Halve van Havelte (die je natuurlijk nog gewoon kunt lopen) is er nu ook Lockdown-Marathon-Challenge “De Hele van Havelte”. Omdat drastische maatregelen nu eenmaal vragen om een drastisch antwoord!

Run solo, of in duo’s!

De Challenge: Loop tijdens de lockdown de Hele van Havelte trailroute. Geen gemail met bestanden, maar zet 3 verplichte selfies in je strava track en als je goed loopt verschijnt je tijd vanzelf in het Strava segment. (zie je het segment niet tevoorschijn komen, mail me dan alsnog op info@dudeljo.nl)

De route: Een ultieme combi van de mooiste stukken van de Halve van Havelerberg en de Halve van Havelte, maar ook een paar nieuwe pareltjes. Download hier de route, of bekijk via afstandmeten.nl Heeft je horloge geen GPS functie check dan bijv. routefabriek als app op je telefoon. Startpunt van de route is bij parkeerplaats Toegangspoort Holtingerveld, aan de overkant van de Helomaweg. Eindpunt is bij Brasserie Oer waar je een kop koffie (to go) en gebak kunt nuttigen!

tip voor km 29:

Het bewijsmateriaal: Je strava activiteit komt als je goed gelopen hebt automatisch in het klassement van het segment: De Hele van Havelte op Strava. Zorg dat je ook 3 selfies toevoegt aan je bestand: 1 met de vlag van OER bij de start, 1 met de grafheuvel rond km 10 en 1 met het Brandeveen rond km 30. Het gaat om de bruto tijd, zet je strava activiteit op: “wedstrijd”.

De prijs: De snelste dame en de snelste heer die de route tijdens de lockdown lopen en uploaden én de persoon die zijn eigen tijd met het meeste tijd verbeterde winnen een Pop-Up Trail naar keuze (zodra dat weer kan)