fbpx

De Challenge: Loop de Halve van Havelte trailroute op GPS. Geniet van historische domineespaadje met de holle boom, de single tracks om de genieput en bij het gat van Berend Boer en zet je tanden in de klimmetjes bij de hunebedden. Zet een tijd voor je zelf of voor anderen om te verbeteren. Maak 2 selfies als bewijsmateriaal (start en halverwege) en upload je run naar Strava.

De route: Download hier de route, of bekijk via afstandmeten.nl Heeft je horloge geen GPS functie check dan bijv. routefabriek als app op je telefoon. Startpunt van de route is bij parkeerplaats Toegangspoort Holtingerveld, aan de overkant van de Helomaweg. Eindpunt is bij Brasserie Oer waar je een kop koffie (to go) en gebak kunt nuttigen!

De regels: Volg de richtlijnen van het RIVM op dit moment geldt: loop maximaal met 4 personen tegelijk en houdt 1,5 meter afstand. Volg de route zo precies mogelijk en laad je activiteit naar Strava (je gaat dan akkoord met publicatie op deze website en socials van dudeljo). LET OP: af en toe steek je de openbare weg over, je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid, je bent een gewone verkeersdeelnemer!

Het bewijsmateriaal: Je GPS track op strava plus 2 selfies. Het gaat om de bruto tijd, zet je strava activiteit op: “wedstrijd”. Bij de start maak je je eerste selfie met de vlag van Brasserie Oer en na 14 km bij het “Gat van Berend Boer”. Je strava activiteit komt als je goed gelopen hebt automatisch in het klassement van het segment: de halve van havelte op Strava.

Klassement

December: Winnaars: Corien en Hans!

november: Winnaars Victor en Janneke!