fbpx

Deze lockdown-winter-challenge is alweer voorbij, maar de route kan natuurlijk nog steeds gelopen worden

Na het succes van de Halve van Havelterberg (die je natuurlijk nog gewoon kunt lopen) is er nu ook de lockdown-winterchallenge “De Halve van Havelte”

Run solo, in groepjes van 4 of op gepaste afstand!

De Challenge: Loop deze winter solo de Halve van Havelte trailroute. Geniet van historische domineespaadje met de holle boom, de single tracks om de genieput en bij het gat van Berend Boer en zet je tanden in de klimmetjes bij de hunebedden. Zet een tijd voor je zelf of voor anderen om te verbeteren. Dit keer geen gemail met bestanden, maar zet 2 verplichte selfies in je strava track en als je goed loopt verschijnt je tijd vanzelf in het Strava segment. Iedere maand (van november t/m februari) een winnaar bij de dames en bij de heren. Dit keer is bestaat de prijs uit een Hüma-gel pakketje: 3 “meukvrije” hüma sportgels . De overall winnaars van de hele winter bij de dames en de heren krijgen een spetterend Dudeljo T-shirt!

De route: Download hier de route, of bekijk via afstandmeten.nl Heeft je horloge geen GPS functie check dan bijv. routefabriek als app op je telefoon. Startpunt van de route is bij parkeerplaats Toegangspoort Holtingerveld, aan de overkant van de Helomaweg. Eindpunt is bij Brasserie Oer waar je een kop koffie (to go) en gebak kunt nuttigen!

De regels: Volg de richtlijnen van het RIVM op dit moment geldt: loop maximaal met 4 personen tegelijk en houdt 1,5 meter afstand. Volg de route zo precies mogelijk en laad je activiteit naar Strava (je gaat dan akkoord met publicatie op deze website en socials van dudeljo). LET OP: af en toe steek je de openbare weg over, je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid, je bent een gewone verkeersdeelnemer!

Het bewijsmateriaal: Je strava activiteit komt als je goed gelopen hebt automatisch in het klassement van het segment: de halve van havelte op Strava. Zorg dat je ook 2 selfies toevoegt aan je bestand: 1 met de vlag van OER bij de start en 1 met het “Gat van Berend Boer” rond km 14. Het gaat om de bruto tijd, zet je strava activiteit op: “wedstrijd”.

De Prijs: Eeuwige roem, een vermelding in het klassement op deze website én gratis deelname aan een Dudeljo Pop-up Trail naar keuze. Elke maand (november, december, januari en februari) 2 winnaars: een dame en een heer en over de hele winter 2 overall-winnaars: de dame en heer die hun eigen tijd het beste verbeterd hebben. De snelste van het seizoen én degene die zijn eigen tijd met het meeste tijd verbeterd heeft. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, je beste tijd van de maand geldt. Elke maand kun  je opnieuw meedoen. Je kunt maar 1 keer per seizoen een Pop-up Trail winnen, win je vaker dan 1 keer, dan gaat de Pop-Up Trail naar de volgende in het klassement. Sponsors voor meer prijzen zijn welkom 😉

Klassement

December: Winnaars: Corien en Hans!

november: Winnaars Victor en Janneke!