fbpx

Persoonlijk Trainingsprogramma

Wat is jouw stip aan de horizon? Je eerste ultra, opnieuw naar de bergen? Een Iron man? Meerdaagse tocht per voet of fiets? Ik heb beperkt ruimte voor de begeleiding van een aantal atleten. Geen standaard schema maar persoonlijke en exclusieve begeleiding. We gaan samen op zoek de aanpak die bij jou het beste past. We kijken samen naar de fysieke én mentale kant van jouw prestatie en alle aspecten die er mee te maken hebben. Denk aan materiaal, voeding, planning.

Laat je door Dudeljo begeleiden naar jouw doel! Ik help je om slim en effectief te trainen. Ik maak een schema voor jou op maat. Ik hou rekening met wat je nu al doet en wat haalbaar is. Je persoonlijke aanleg en omstandigheden zijn uitgangspunt voor een trainingsschema. Onderweg sturen we samen bij op basis van jouw ervaringen die je deelt via whatsapp, strava of andere platforms.

Ik heb als fanatiek duursporter en hardlooptrainer veel ervaring met ultra-events, (zowel lopend, fietsend, schaatsend, als in adventure races en triathlons), Daarnaast hou ik mezelf graag op de hoogte van de trends en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van training en ontwikkeling. Als trainer/coach ben ik er op gericht dat jij steeds meer een zelfsturende en -verantwoordelijke atleet wordt. Een sporter die zich niet blind staart op data, maar gevoel ontwikkelt voor optimaal voorbereiden, trainen en racen. Een sporter die grenzen verlegt zonder zichzelf voorbij te lopen.

Dit kun je verwachten:

  • uitgebreide intake
  • persoonlijk trainingsschema, rekening houdend met hoe jij fysiek en mentaal in elkaar zit en jouw omstandigheden (werk, gezin etc)
  • persoonlijk advies en begeleiding op basis van jouw logboek en/of uploads op strava, garmin oid.
  • krachttraining als onderdeel van het programma
  • je mag me elke dag whatsappen als je wilt en ik bekijk al jouw trainingen
  • ik help je – als je wilt – graag aan de mooiste routes om te lopen
  • mocht je langdurig geblesseerd raken en niet kunnen trainen, dan zetten we het trainingsschema op pauze en hou je recht op de resterende weken, wanneer je weer belastbaar bent.
  • Hoe meer input jij geeft, hoe meer/ effectievere begeleiding je krijgt

Kosten: Je krijgt een schema voor een trainingsblok van 4 – 6 weken vooruit, waardoor we de mogelijkheid hebben om op basis van jouw resultaten en feedback bij te sturen. We spreken van te voren duidelijk af hoe lang de coaching duurt. De kosten voor het schema op maat en de online begeleiding zijn 10- per trainingsweek. Betalen gaat door het bestellen van de weken van het gemaakte programma op deze website.

Neem contact op voor meer info of vul alvast het intakeformulier in, dan neem ik contact met je op.