fbpx

Een nieuwe lockdown vraagt om een nieuwe challenge!

De Challenge: Loop de Halve van Halfweg trailroute op GPS. Geniet van de verschillende oude landgoederen, laat je betoveren door het landschap dat de Reest achterlaat. Zet een tijd voor je zelf of voor anderen om te verbeteren. Maak 2 selfies als bewijsmateriaal (start en halverwege) en upload je run naar Strava.

De route: Download hier de route. Heeft je horloge geen GPS functie check dan bijv. routefabriek of Topo GPS als app op je telefoon. Startpunt van de route is bij parkeerplaats De Zwarte Dennen (hoek Kievietshaarweg/ J.J. Gorterlaan) te Staphorst.

De regels: Volg de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment geldt: loop solo ofmet z’n tweeën tegelijk en houdt 1,5 meter afstand. Volg de route zo precies mogelijk en laad je activiteit naar Strava (je gaat dan akkoord met publicatie op deze website en socials van dudeljo). LET OP: af en toe steek je de openbare weg over, je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid, je bent een gewone verkeersdeelnemer!

Het bewijsmateriaal: Je GPS track op strava plus 2 selfies. Het gaat om de bruto tijd, zet je strava activiteit op: “wedstrijd”. Vlak na de start maak je bij de oversteek van de J.J.Gorterlaan je eerste selfie met de roodwitte veiligheids “vangrails” en na 16,5km een selfie met Café het Vergulde Ros in Halfweg. Je strava activiteit komt als je goed gelopen hebt automatisch in het klassement van het segment: de halve van havelte op Strava.

Prijs: De snelste man en vrouw doen gratis mee aan een Dudeljo Pop-Up-Trail naar keuze. Daarnaast wordt er nog een man en een vrouw uit de hoge hoed getoverd zonder te kijken naar de tijd.