fbpx

Wandelcoaching

Je hoofd leeg lopen, een eureka-moment, ineens begrijpen waarom er iets misgaat, vastlopen maar toch voelen dat je perspectief krijgt: het kan je zomaar gebeuren tijdens een wandeling.

Ik ben het liefst elke dag buiten, dat heb ik nodig om in evenwicht te blijven. Na een decennium genieten van hardlopen moest ik het noodgedwongen zoeken in wandelen. Dagelijks wandelen houdt mij fysiek en mentaal op de been en ik gebruik mijn wandeling nu ook met veel plezier in mijn coachings- en supervisiepraktijk.

Met Dudeljo bied ik wandelcoaching aan in trajecten van 1, 5 of meer wandelingen. Na één “klikwandeling” bepalen we samen of en hoe vaak we samen gaan wandelen. Waar, wanneer en hoe lang bepalen we in overleg.

De voordelen van wandelcoaching:

  • Je maakt elke keer een mooie wandeling
  • Buiten zijn en bewegen zijn bewezen fysiek gezond én goed voor het brein. Je maakt verschillende fijne stofjes aan (zoals endorfine), je gaat dingen in perspectief zien en het stimuleert intuïtief en associatief denken
  • Door de ruimte in de omgeving ervaar je ook ruimte in je denken en in de coaching. Je kunt gerust een stilte laten vallen

Reserveer hieronder een klikwandeling en ik neem contact met je op om iets af te spreken