fbpx

Hoi. Welkom bij Dudeljo!

Mijn naam is Albert Pieter Venema en het ik vind het geweldig om mensen in beweging te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Met Dudeljo ben ik actief als persoonlijk trainer, hardlooptrainer van groepen en organiseer ik cursussen, clinics en evenementen op het gebied van buitensport en trailrunning, het liefst in de mooiste natuurgebieden. Als vrijwilliger ben ik regelmatig betrokken bij RUNFORESTRUN, meestal met het uitzetten en checken van de routes. Ik vind het geweldig om met Winfried en vele anderen buiten actief te zijn en bij te dragen aan een mooie ervaring van de deelnemers. Met het nieuwe HARZ3D van RUNFORESTRUN in april zal ik meehelpen in de organisatie o.a. door het geven van een aantal clincs. Ik denk dat het een heel gaaf evenement wordt!

Voorbereidingstraject HARZ3D

Voor deelnemers aan het trailweekend HARZ3D van RUNFORESTRUN (12-14 april 2019) biedt ik met Dudeljo een speciaal voorbereidingstraject aan. Hoewel het geen wedstrijd is, maar vooral een gemoedelijk trailweekend met vrienden, is het verstandig om je lichaam en geest voor te bereiden op de afstanden en hoogtemeters die je wilt lopen. Zo blijf je heel en train je tegelijk voor eventuele andere doel in het voorjaar of zomer van 2019. Het voorbereidingstraject van Dudeljo houd het volgende in:

  • 10 weken trainingsschema op maat

Laat je door Dudeljo begeleiden naar jouw doelstellingen voor HARZ3D. Ik help je om slim en effectief te trainen. Ik maak een schema voor jou op maat. Ik hou rekening met wat je nu al doet en wat haalbaar is. Je persoonlijke aanleg en omstandigheden zijn uitgangspunt voor een trainingsschema.

  • Online-coaching

Persoonlijk advies en begeleiding op basis van jouw logboek en/of uploads op strava, garmin oid. Bijstelling van het schema op basis van jouw feedback

  • 5 Cross- en Trail trainingen

Ik organiseer met Dudeljo van oktober 2018 t/m maart 2019 10 cross- en trail trainingen op zondagochtend. Je kunt er 5 uitzoeken om te gebruiken in jouw voorbereiding voor HARZ3D. We starten steeds om 9:00u op een andere schitterende locatie, ergens in Zuidwest Drenthe of de Kop van Overijssel. Denk aan: het Holtingerveld, Anserdennen, Dwingelderveld, Woldberg en een keer een uitstapje naar Netl, in de Noordoostpolder (In maart het parcours voor het NK Cross)

Iedere training heeft dus een andere locatie, maar ook een eigen technisch accent dat samenhangt met het terrein (heuvels, zand, single track, etc) Na afloop van iedere training is er wat te eten en te drinken. (klik hier voor data en locaties)

Alles op een rijtje:

  • 10 weken trainingschema op maat
  • Online-coaching
  • 5 trainingen in de natuur

Kosten voor het hele pakket voor deelnemers aan RUNFORESTRUN HARZ3D zijn 50,-. Wil je liever een enkele training meedoen of alleen een trainingsschema, kijk dan bij het overige aanbod van Dudeljo of neem contact met me op!

 

Download hier je tickets voor het voorbereidingspakket, dan neem ik z.s.m. contact met je op voor een online intake.