fbpx

“Na jaren zelfstandig trainen had ik met succes mijn eerste ultra’s gelopen, maar naderhand was ik altijd erg vermoeid met een lange hersteltijd. Ook merkte ik dat ik tijdens de trainingsweken soms erg moe was en met enige regelmaat een kleine blessure opliep. Toch schreef ik me grootmoedig in voor de Xtrails in Houffalize, in totaal 76km met 3000hm over twee dagen. Voor mij een grote stap, dus heb ik de hulp van Dudeljo ingeschakeld met als doelen een leuke tijd te lopen maar vooral een snel herstel achteraf. Hij zorgde voor wekelijkse training afgesteld op mijn huidige prestaties, vermoeidheid, pijntjes en blessures. Ik merkte al snel dat ik voldoende energie hield voor alle trainingen en ik zag ook steeds meer PR’s voorbij komen. Wat ik erg waardeerde was dat op momenten dat ik het niet meer zag zitten Albert-Pieter op de juiste dingen tegen me zei zodat ik weer met volle moed verder kon. Verder was er telkens proactief advies op basis van Strava activiteiten en naderende belangrijke gebeurtenissen in het trainingsschema. De Xtrails kon ik met vol vertrouwen in en heb ik zonder centje pijn gelopen. Naderhand was ik zeer rap hersteld. Het resultaat was ook mooi, 8e overall op de 4/20/52km!”

Nico Venema, X-Trails Houffalize 4 / 20 / 52km


“Albert-Pieter heeft me begeleid naar ‘My First 50’ in juli 2019 op de Vechtdal trail en naar de 87 km van de Indian Summer Ultra in oktober 2019. Dit met een schema op maat die heel overzichtelijk opgesteld is. In korte tijd heeft hij door hoe ik loop en waar mijn sterke  en zwakke kanten liggen. Hij past het schema snel aan als dat nodig blijkt. Uiteraard in overleg, na mijn feedback op de trainingen. Het trainingsschema voelt goed en de rust- en herstel periodes komen precies op tijd. Hierdoor voelt het schema nooit zwaar, al is het dat best als je naar een 87 km wilt trainen. Ik heb het hem niet altijd makkelijk gemaakt met mijn rare fratsen als een korte afstand tussendoor of een kleine triatlon. Gelukkig zorgde hij altijd dat het ergens ging passen!
Tijdens het schema zijn de appjes voor of na een zware week een positieve opsteker. En als de twijfel toesloeg, was er een bemoedigend berichtje vanuit zijn ervaring dat het erbij hoorde en goed kwam. Albert-Pieter is kundig en enthousiast over hardlopen en in contacten makkelijk, vrolijk en altijd positief; een groot talent.”

Bertine Engelsman, Vechtdaltrail 2019 50km, Indian Summer Ultra 2019 62km


“Een uitdagend trainingsschema op maat, inclusief persoonlijke begeleiding van iemand met verstand van zaken en oog voor de persoonlijke doelen, maar ook eventuele beperkingen. Altijd bereid tot meedenken. Een reactie op vragen komt altijd erg snel. Ik hoop dat ik mijn ambitieuze trainingsdoel (57 kilometer trailen met ruim 4.000 hoogtemeters in de Franse Alpen) ga bereiken op 1 september. Aan de begeleiding van Dudeljo zal het niet liggen. Die heeft mij al ver gebracht! Dankjewel AP!”  

Miranda Hesselink (Echapée Belle, sept 2018)