fbpx

Festivallocatie: Gilwell Ada’s Hoeve. Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen.

Parkeren: Parkeren bij de hoofdingang: alleen voor laden lossen (bagagewagens aanwezig) daarna auto bij parkeren lang zetten. (zie plattegrond)

Bagage: Je mag niet met je auto het terrein op. Er staan bagagekarretjes klaar om je spullen naar het festivalterrein te vervoeren

Pop-up Trails: Voor alle trail van dit weekend geldt: Er is een route gemaakt en in GPX beschikbaar. Er wordt individueel gelopen op GPS of in tempogroepen van max. 15 personen. Vooraf en na afloop is sportvoeding en -drank beschikbaar. Voor elke deelnemer is een Hüma-gel beschikbaar.

Pop-up trail Vrijdagavond: starttijd: volgt  startlocatie: volgt GPX: volgt

Pop-up trail Zaterdag: starttijd: volgt  startlocatie: volgt GPX: volgt

Pop-up trail Zondag: starttijd: volgt  startlocatie: volgt GPX: volgt

GPX bestanden: worden uiterlijk een week van te voren op deze website beschikbaar

Overnachting blokhut: Je overnacht in een eenvoudige blokhut voor zes personen, voorzien van elektriciteit. Je slaapt in een stapelbed. Zorg zelf voor een slaapzak, hoeslaken en kussen. Ontbijt en lunchpakket is bij de prijs van de overnachting inbegrepen.

Overnachting tent: Je overnacht in je eigen tent op een mooie plek op het festivalterrein. Zorg zelf voor alle nodige kampeerspullen, evt. een stoeltje. Ontbijt en lunchpakket is bij de prijs van de overnachting inbegrepen.

Sanitair: Toilet en douchegebouwen zijn eenvoudig maar oké. De douche gaat op 50 ct muntjes, neem een voorraadje mee!

Ontbijt/lunch: We zorgen voor gevarieerde ontbijtmogelijkheden. Tevens de mogelijkheid om een lunchpakketje te maken. (zelf een bakje oid meenemen)

Barbecue: Op zaterdagavond en zondagavond houden we een gezellig barbecue-maal. Het vlees is afkomstig van www.schotsehooglanders.nl. De koeien hebben hun hele leven gegraasd in natuurgebieden, de kippen en varkens zijn diervriendelijk gehouden. Voor de vegetariërs zorgen we voor een plantaardige barbecue! Verder een voedzame salade, brood en saus.

Duurzaam: we streven naar een zo duurzaam mogelijk feestje, neem daarom je eigen eetgerei mee: bord, bestek, beker etc.

Extra nacht bijboeken. Voor veel mensen begint met dit weekend de meivakantie. Als je maandag toch vrij bent, kun je net zo goed nog even blijven hangen tot maandag. Het is mogelijk bij het bestellen van je tickets een extra nacht bij te boeken. (Ontbijt en lunch niet inbegrepen bij de prijs, maar mogelijk is er nog wat over van de vorige dagen)

Tickets: bestel je tickets voor de Pop-up-trails, de overnachtingen en de barbecue op de ticketpagina

 

Deze pagina wordt in de loop van de tijd aangevuld met alle relevante info. (heb je vragen die hier niet beantwoord worden, neem even contact op!)