fbpx

Festivallocatie: Gilwell Ada’s Hoeve. Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen.

Parkeren: Parkeren bij de hoofdingang: alleen voor laden lossen (bagagewagens aanwezig) daarna auto bij parkeren lang zetten. (zie plattegrond)

Bagage: Je mag niet met je auto het terrein op. Er staan bagagekarretjes klaar om je spullen naar het festivalterrein te vervoeren

Pop-up Trails: Voor alle trails van dit weekend geldt: Er is een route gemaakt en in GPX beschikbaar. Er wordt individueel gelopen op GPS of in tempogroepen van max. 15 personen. Vooraf en na afloop is sportvoeding en -drank beschikbaar. Voor elke deelnemer is een Hüma-gel beschikbaar. We lopen op eigen risico op openbare terreinen en zijn gewoon verkeersdeelnemer.

Pop-up trail Vrijdagavond: 10km: start: 21:30u (briefing) vanaf: parkeerterrein Ada's Hoeve; GPX (hoofdlampje mee)

 

Pop-up Trail Zaterdag Besthmen en Eerde
15km: start: 11:45 vanaf parkeerterrein "de steile oever"; GPX;

22km: start: 11:45 vanaf parkeerterrein "de steile oever"; GPX;

30km: start: 11:00 vanaf parkeerterrein Ada's Hoeve; GPX;

 

Pop-up trail Zondag Archemerberg Lemelerberg
15km: start: 11:45 vanaf parkeerterrein Oude Raalterweg; GPX;

25km: start: 11:45 vanaf parkeerterrein Oude Raalterweg; GPX;

35km: start 11:00 vanaf parkeerterrein Ada's Hoeve; GPX;

 

GPX bestanden: klik op de link "GPX" om te openen in afstandmeten. Tip voor een goede GPS app op je smartphone: TopoGPS

Overnachting blokhut: Je overnacht in een eenvoudige blokhut voor zes personen, voorzien van elektriciteit. Je slaapt in een stapelbed. Zorg zelf voor een slaapzak, hoeslaken en kussen. Ontbijt en lunchpakket is bij de prijs van de overnachting inbegrepen.

Overnachting tent: Je overnacht in je eigen tent op een mooie plek op het festivalterrein. Zorg zelf voor alle nodige kampeerspullen, evt. een stoeltje. Ontbijt en lunchpakket is bij de prijs van de overnachting inbegrepen.

Sanitair: Toilet en douchegebouwen zijn eenvoudig maar oké. De douche gaat op 50 ct muntjes, neem een voorraadje mee!

Ontbijt/lunch: We zorgen voor gevarieerde ontbijtmogelijkheden. Tevens de mogelijkheid om een lunchpakketje te maken. (zelf een bakje oid meenemen)

Barbecue: Op zaterdagavond en zondagavond houden we een gezellig barbecue-maal. Het vlees is afkomstig van www.schotsehooglanders.nl. De koeien hebben hun hele leven gegraasd in natuurgebieden, de kippen en varkens zijn diervriendelijk gehouden. Voor de vegetariërs zorgen we voor een plantaardige barbecue! Verder een voedzame salade, brood en saus.

Vuur: op dit moment is er een stookverbod op het festivalterrein vanwege de droogte. Hopelijk komen er nog wat flinke buien zodat we een mooi vuur kunnen maken!

Duurzaam: we streven naar een zo duurzaam mogelijk feestje, neem daarom je eigen eetgerei mee: bord, bestek, beker etc. (niet nodig als je een overnachting in een trekkershut geboekt hebt)

Tickets: bestel je tickets voor de Pop-up-trails, de overnachtingen en de barbecue op de ticketpagina

Tijdsschema: volgt

Afval: Het afval dat je na afloop van je kamp overhoudt kan in de betreffende containers op het voorterrein. Plastic, papier, metaal, batterijen en hout kunnen gescheiden ingeleverd worden.

Huisdieren: Het meenemen van huisdieren is helaas niet toegestaan. (ook niet eventjes)

DIY Bar: Koffie, thee en water kan de hele dag door gratis worden gedronken. Vanaf 17:00u gaat de Do It Yourself Bar open en kun je zelf (speciaal) bier, wijn, fris en wat te knabbelen regelen. Je houdt zelf op je eigen "bingo-kaart" bij wat je consumeert. Aan het einde van het weekend krijg je in ruil voor jouw kaart een betaalverzoekje toegestuurd.

Zitten: Wil je buiten lekker kunnen zitten en niet alleen op het gras, neem dan een campingstoel o.i.d. mee.

Yoga: Claudia van https://www.facebook.com/poweryogameppel/ komt op zaterdagmiddag een yogaclinic geven, hardstikke fijn om alle spieren even los te maken en te strechen! Als je een yogamatje hebt, graag meenemen!

Zwemmen: Vergeet je zwemkleding niet als je een verfrissende duik wilt nemen in de Vecht!

Deze pagina wordt in de loop van de tijd aangevuld met alle relevante info. (heb je vragen die hier niet beantwoord worden, neem even contact op!)