fbpx

In 2020 organiseert Dudeljo weer een aantal bijzondere Pop-Up Trails: kleinschalige, gezellige ‘social style’ trailruns in bijzondere gebieden. De begeleide trails worden in groepsverband of op GPS gelopen en hebben altijd een goed gevulde mobiele verzorgingspost of een bezoek aan de plaatselijke horeca. Komend seizoen gaan we naar: Lemelerberg (24 mei), Holtingerveld (6 juni) Ameland (28 juni), Reestdal (19 juli) en Weerribben (datum nog onbekend). Via facebook of contact met Dudeljo kunnen afspraken gemaakt worden om zo veel mogelijk te carpoolen.

Dit is een Pop-Up Trail:

  • supermooie routes beschikbaar als GPX-bestand (niet uitgepijld)
  • kleinschalige trails in “social style”, en “corona-proof” we lopen in groepen van max. 10 personen met ruime afstand van elkaar
  • lopen op je eigen tempo, in verschillende tempogroepen. De groep van 10km/u heeft altijd een ervaren gids mee. Als je harder of zachter wilt lopen kun je lopen op GPS. (GPS apparaat evt. te leen) Bij voldoende aanmelding zorgen we voor verschillende tempogroepen voor een gids
  • lopen in lussen vanaf een startpunt, zodat het mogelijk is je eigen gewenste afstand te lopen. (ca. 15 – 25 – 30km)
  • vooraf de mogelijkheid om je voorraad aan te vullen met sportvoeding (Hümagel) en sportdrank. Na afloop voldoende lekkers om weer op krachten te komen en onderweg een mobiele verzorgingspost óf een stop bij de plaatselijke horeca.
  • de routes zijn niet uitgepijld, tijden worden niet geregistreerd. Voor de liefhebbers van strijd wordt er wel een strava-segment in de route gestopt.
  • om de kleinschaligheid te kunnen waarborgen en voldoende voorraad te kunnen hebben moet je van te voren een ticket reserveren.

Reserveer vast je ticket op de ticketpagina