fbpx

Jouw eerste stappen in de ultra-wereld

Op 18 april 2020 organiseert RUNFORESTRUN een nieuwe trail over 50 kilomer: de RFR Hart van Drenthe, een prachtige trail door verrassende delen van Drenthe. Als voorbereiding op deze 50km heeft Dudeljo i.s.m. RUNFORESTRUN een trainingsprogramma ontwikkeld voor een selecte groep van 15 personen.

Heb jij al eens een marathonafstand gelopen op de weg of een 35+ afstand op de trails en ben je klaar om je eerste stappen te maken op Ultra gebied? 

MyFirst50 is:

> 3 clinics met aandacht voor techniek, uitrusting en voeding plus gezamenlijke lange duurloop;

> Een evenwichtig en op maat gemaakt trainingsschema (13 weken)   

> Begeleiding en persoonlijk advies door ultraloper en hardlooptrainer Albert Pieter Venema via mail, telefoon en whats-app;

> Steun, commitment en gezelligheid van ander MyFirst 50 deelnemers (groepsapp, samen trainen en deelnemen aan evenementen);

> €7,50 korting op je inschrijving van RUNFORESTRUN Hart van Drenthe (zorg zelf voor je inschrijving, de korting wordt achteraf teruggestort)

> 50% korting op je inschrijving van RUNFORESTRUN Besthmenerberg op 8 februari.       

> Kosten voor het hele traject: € 125                                                                                         

Kijk bij praktische info om meer te weten te komen over de data en details van dit traject of reserveer alvast één van de 15 tickets. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op met Albert Pieter.

MyFirst50 is een samenwerking van RUNFORESTRUN en Dudeljo

Over de trainer:

Mijn naam is Albert Pieter Venema en het ik vind het geweldig om mensen in beweging te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Met Dudeljo ben ik actief als persoonlijk trainer, hardlooptrainer van groepen en organiseer ik cursussen, clinics en evenementen op het gebied van buitensport en trailrunning, het liefst in de mooiste natuurgebieden. Als vrijwilliger ben ik regelmatig betrokken bij RUNFORESTRUN, meestal met het uitzetten en checken van de routes, maar ook als trainer bij de trail-3-daagse in de Harz. Ik vind het geweldig om met Winfried en vele anderen buiten actief te zijn en bij te dragen aan een mooie ervaring van de deelnemers. Als ultraloper heb ik ervaring in afstanden van marathon tot 100km, in nederland en buitenland. Als trainer heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van atleten naar hun eerste ultraloop.