fbpx
presenteert i.s.m. :

Jouw eerste stappen in de ultra-wereld.

Op 19 oktober 2019 organiseert RFR de Indian Summer Ultra, een ultratrail over 50, 87 en 120 km (met het NK Ultratrail op de afstand 120km). In voorbereiding op de 50km heeft Dudeljo i.s.m. RUNFORESTRUN een trainingsprogramma ontwikkeld voor een selecte groep van 15 personen.

Heb jij al eens een marathonafstand gelopen op de weg of een 35+ afstand op de trails en ben je klaar om je eerste stappen te maken op Ultra gebied? Voor slechts 150,- ontvang je:

> Een evenwichtig en op maat gemaakt trainingsschema (15 weken)

> Begeleiding en persoonlijk advies door ultraloper en hardlooptrainer Albert Pieter Venema via mail, telefoon en whats-app;

> 3 clinics met aandacht voor techniek, uitrusting en voeding plus gezamenlijke lange duurloop;

> Steun, commitment en gezelligheid van ander MyFirst 50 deelnemers (groepsapp, samen trainen en deelnemen aan evenementen);

> Samen beleven van en deelnemen aan de RUNFORESTRUN Gees-Meppen (juni) – GRATIS deelname voor MyFirst50 deelnemers.

> (deelnamer aan de RUNFORESTRUN Indian Summer Ultra 50 km – niet bij de prijs inbegrepen)

 

Kijk bij praktische info om meer te weten te komen over de data en details van dit traject of reserveer alvast één van de 15 tickets. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op met Albert Pieter.

Over Albert Pieter:

Mijn naam is Albert Pieter Venema en het ik vind het geweldig om mensen in beweging te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Met Dudeljo ben ik actief als persoonlijk trainer, hardlooptrainer van groepen en organiseer ik cursussen, clinics en evenementen op het gebied van buitensport en trailrunning, het liefst in de mooiste natuurgebieden. Als vrijwilliger ben ik regelmatig betrokken bij RUNFORESTRUN, meestal met het uitzetten en checken van de routes, maar ook als trainer bij de trail-3-daagse in de Harz. Ik vind het geweldig om met Winfried en vele anderen buiten actief te zijn en bij te dragen aan een mooie ervaring van de deelnemers. Als ultraloper heb ik ervaring in afstanden van marathon tot 100km, in nederland en buitenland. Als trainer heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van atleten naar hun eerste ultraloop.