fbpx

Crossen tot je zwart ziet!

De herfst en de winter is dé  tijd om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Crosslopen en trails passen heel goed bij dit doel. Van onverhard lopen wordt je sterker en krijg je meer inhoud. Zo leg je een sterke basis voor je doelen later in het seizoen. Het past bijvoorbeeld perfect in je voorbereiding van een voorjaarsmarathon of een lange trail.

Ik organiseer met Dudeljo i.s.m. AV De Sprinter van september 2021 t/m maart 2022 crosstrainingen op zondagochtend. We starten steeds om 9:00u vanaf de “amerikaanse weg” in Havelterberg, (startpunt Oercross)

Iedere training lopen we vanaf de start naar een uitgezet parcours, met steeds een ander technisch accent dat samenhangt met het terrein (heuvels, zand, single track, etc) Na afloop van iedere training is er wat te eten en te drinken.

Iedere hardloper kan aan deze trainingen mee doen, beginners en gevorderden. Het is wel handig dat je ongeveer 5km achter elkaar kunt lopen. Iedere training heeft een parcours waarop je verschillende ronden in je eigen tempo kunt lopen.

Je kunt een enkele training mee doen, of allemaal. Via de webshop bestel je 1 of meer trainingen en betaalt die gemakkelijk via ideal.

Data Crosstrainingen 2021 en 2022

19 december

16 januari

30 januari