fbpx

Crossen en Trailen tot je zwart ziet!

De herfst en de winter is dé  tijd om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Crosslopen en trails passen heel goed bij dit doel. Van onverhard lopen wordt je sterker en krijg je meer inhoud. Zo leg je een sterke basis voor je doelen later in het seizoen. Het past bijvoorbeeld perfect in je voorbereiding van een voorjaarsmarathon. Bovendien loop je vaak in de mooiste gebieden.

Ik organiseer met Dudeljo van oktober 2019 t/m maart 2020 10 cross- en trail trainingen op zondagochtend. We starten steeds om 10:00u op een andere schitterende locatie, ergens in Zuidwest Drenthe of de Kop van Overijssel. Denk aan: het Holtingerveld, Woldberg en een aantal keer een uitstapje naar Netl, in de Noordoostpolder (In maart het parcours voor het NK Cross)

Iedere training heeft dus een andere locatie, maar ook een eigen technisch accent dat samenhangt met het terrein (heuvels, zand, single track, etc) Na afloop van iedere training is er wat te eten en te drinken.

Iedere hardloper kan aan deze trainingen mee doen, beginners en gevorderden. Het is wel handig dat je ongeveer 5km achter elkaar kunt lopen. Iedere training heeft een parcours waarop je verschillende ronden in je eigen tempo kunt lopen.

Je kunt een enkele training mee doen, of allemaal. Via de webshop bestel je 1 of meer trainingen en betaalt die gemakkelijk via ideal. Een losse training kost 5,-, bestel je 5 trainingen dan kost het 22,50, wil je alle 10 trainingen meelopen dan betaal je 40,-

Data en Locatie Dudeljo Cross- en Trailtrainingen 2019-2012

Reserveer je tickets op de ticketpagina