De R is weer in de maand, dat betekent cRossen, tRailen, kRacht en moddeRRRRR!

De herfst en de winter is dé  tijd om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Crosslopen en trails passen heel goed bij dit doel. Van onverhard lopen wordt je sterker en krijg je meer inhoud. Zo leg je een sterke basis voor je doelen later in het seizoen. Het past bijvoorbeeld perfect in je voorbereiding van een voorjaarsmarathon. Bovendien loop je vaak in de mooiste gebieden.

Ik organiseer met Dudeljo van oktober 2018 t/m maart 2019 10 cross- en trail trainingen op zondagochtend. We starten steeds om 9:00u op een andere schitterende locatie, ergens in Zuidwest Drenthe of de Kop van Overijssel. Denk aan: het Holtingerveld, Anserdennen, Dwingelderveld, Woldberg en een keer een uitstapje naar Netl, in de Noordoostpolder (In maart het parcours voor het NK Cross)

Iedere training heeft dus een andere locatie, maar ook een eigen technisch accent dat samenhangt met het terrein (heuvels, zand, single track, etc) Na afloop van iedere training is er wat te eten en te drinken.

Iedere hardloper kan aan deze trainingen mee doen, beginners en gevorderden. Het is wel handig dat je ongeveer 5km achter elkaar kunt lopen. Iedere training heeft een parcours waarop je verschillende ronden in je eigen tempo kunt lopen.

Je kunt een enkele training mee doen, of allemaal. Via de webshop bestel je 1 of meer trainingen en betaald die gemakkelijk via ideal. Een losse training kost 5,-, bestel je 5 trainingen dan kost het 22,50, wil je alle 10 de trainingen meelopen dan betaal je 40,-

Data en Locatie Dudeljo Cross- en Trailtrainingen 2018-2019

(let op: ivm een andere activiteit zijn de locaties van 2 en 16 december omgeruild, i.t.t. wat eerder vermeld stond. Daarnaast starten de trainingen op locatie Netl om 10:00u)

Download snel je tickets als je ook sneller, sterker en viezer wilt worden!

1 x Cross- en Trail Training

5.00

5 x Cross- en Trail Training

22.50