"Een uitdagend trainingsschema op maat, inclusief persoonlijke begeleiding van iemand met verstand van zaken en oog voor de persoonlijke doelen, maar ook eventuele beperkingen. Altijd bereid tot meedenken. Een reactie op vragen komt altijd erg snel. Ik hoop dat ik mijn ambitieuze trainingsdoel (57 kilometer trailen met ruim 4.000 hoogtemeters in de Franse Alpen) ga bereiken op 1 september. Aan de begeleiding van Dudeljo zal het niet liggen. Die heeft mij al ver gebracht! Dankjewel AP!"  Miranda Hesselink (Echapée Belle, sept 2018)

"Ik vond de cursus verhelderend. Goede tips en advies waar je direct mee aan de slag kunt!" Linda Koehoorn (deelnemer cursus looptechniek)

"Albert Pieter is een betrokken begeleider die weet waar hij het over heeft. Hij voelt aan wanneer je wat aanmoediging nodig hebt of wanneer je het juist beter even rustig aan kan doen. Goed schema, adequate training en gerichte begeleiding" Anoniem (Halve Marathon 1:48:32)

"Sinds ik train aan de hand van trainingsschema's van Dudeljo heb ik veel vooruitgang geboekt en pr's gelopen op de halve marathon (meer dan 10 minuten van m'n oude pr afgelopen!) en de 10k (5 minuten sneller dan m'n oude PR)" Anoniem (Halve Marathon 1:27:21)

"Het trainingsschema was duidelijk en helder, ik wist wat ik moest trainen en hoe. Ik kreeg prima feedback op elke training die ik heb uitgevoerd en heb mijn PR op de halve marathon met bijna 10 minuten verbeterd! Als je progressie wil maken en gestructureerd wil trainen dan beveel ik AP zeker aan!" Anoniem (Halve Marathon 1:31:52)

"Een mooi schema wat me zeker verder heeft gebracht." Joos (Halve Marathon Zwolle 2:14:37)