fbpx

“Ik ben me veel bewuster van mijn lichaamshoudig. Ik loop rechterop en dat loopt lichter.” … “Enthousiast, je spreekt uit ervaring, weet mensen te motiveren.” … “Vooruitgang in mijn pasfeqentie.”  … “Een aantal keer bewust bezig zijn met je looptechniek is een aanrader voor iedere hardloper. Een aantal oefeningen zijn goed toepasbaar tijdens je loopjes en de persoonlijke analyse van je loopstijl een mooi startpunt om aan je looptechniek te werken.” Deelnemers van de Koeberg Loopgroep, (Techniekcursus Meppel 2018)

“Sinds ik train aan de hand van trainingsschema’s van Dudeljo heb ik veel vooruitgang geboekt en pr’s gelopen op de halve marathon (meer dan 10 minuten van m’n oude pr afgelopen!) en de 10k (5 minuten sneller dan m’n oude PR)” Anoniem (Halve Marathon 1:27:21)

“Een mooi schema wat me zeker verder heeft gebracht.” Joos (Halve Marathon Zwolle 2:14:37)

“Een uitdagend trainingsschema op maat, inclusief persoonlijke begeleiding van iemand met verstand van zaken en oog voor de persoonlijke doelen, maar ook eventuele beperkingen. Altijd bereid tot meedenken. Een reactie op vragen komt altijd erg snel. Ik hoop dat ik mijn ambitieuze trainingsdoel (57 kilometer trailen met ruim 4.000 hoogtemeters in de Franse Alpen) ga bereiken op 1 september. Aan de begeleiding van Dudeljo zal het niet liggen. Die heeft mij al ver gebracht! Dankjewel AP!”  Miranda Hesselink (Echapée Belle, sept 2018)

 

“Ik vond de cursus verhelderend. Goede tips en advies waar je direct mee aan de slag kunt!” Linda Koehoorn (deelnemer cursus looptechniek)