fbpx

Jouw eerste 80+ km ultrarun 

Op 17 oktober 2020 organiseert RUNFORESTRUN de Indian Summer Ultra. Een prachtige trail door de mooiste gebieden van Drenthe. Als voorbereiding op de 87km afstand van deze trail heeft Dudeljo i.s.m. RUNFORESTRUN een trainingsprogramma ontwikkeld voor een selecte groep van 15 personen. Na 2 succesvolle MyFirst50-trajecten en vele individuele begeleidingstrajecten voor langere afstanden starten we nu ook een groepsaanbod voor de “80plussers”.

Heb jij al eens 50 of meer gelopen op de weg of op de trails en ben je klaar voor een stap verder?

80+ is:

> 3 clinics met aandacht voor techniek, uitrusting en voeding plus gezamenlijke lange duurloop;

> Een evenwichtig en op maat gemaakt trainingsschema (20 weken)   

> Begeleiding en persoonlijk advies door ultraloper en hardlooptrainer Albert Pieter Venema via mail, telefoon en whats-app;

> Steun, commitment en gezelligheid van andere 80+ en MyFirst50 deelnemers (groepsapp, samen trainen en deelnemen aan evenementen);

>7,50 korting bij inschrijving op RUNFORESTRUN Hondsrug op 29 augustus

> Kosten voor het hele traject: € 150,-

Kijk bij praktische info om meer te weten te komen over de data en details van dit traject of reserveer alvast één van de 15 tickets. Wil je eerst meer info? Neem dan contact op met Albert Pieter.

80+ is een samenwerking van RUNFORESTRUN en Dudeljo

Over de trainer: Mijn naam is Albert Pieter Venema en het ik vind het geweldig om mensen in beweging te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Met Dudeljo ben ik actief als persoonlijk trainer, hardlooptrainer van groepen en organiseer ik cursussen, clinics en evenementen op het gebied van buitensport en trailrunning, het liefstin de mooiste natuurgebieden. Als vrijwilliger ben ik regelmatig betrokken bij RUNFORESTRUN, meestal met het uitzetten en checken van de routes, maar ook als trainer bij de trail-3-daagse in de Harz. Ik vind het geweldig om met Winfried en vele anderen buiten actief te zijn en bij te dragen aan een mooie ervaring van de deelnemers. Als ultraloper heb ik ervaring in afstanden van marathon tot 100km, in nederland en buitenland. Als trainer heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van atleten naar hun eerste ultraloop.