fbpx

Heerlijk winterweer op het Holtingerveld

De eerste Dudeljo Cross- en Trail training zit erop. Heerlijk gelopen!

Bij geweldig winterweer: strakblauwe lucht, stralende zon en -1 bij vertrek liet het Holtingerveld zich op haar mooist zien. Een mooie opkomst voor de eerste training van lopers met verschillende achtergronden en tempo’s. Een gezellige groep van lopers die zin hadden om onverhard te knallen. Na eerst een stuk inlopen op rustig tempo, een aantal heuvelsprints en oefeningen liepen we vervolgens op een technisch parcours 5 ronden van ongeveer 600 meter, opbouwend in intensiteit. Bevroren mul zand, single tracks en klimmetjes maakten het een mooie uitdaging. Na relaxed uitlopen en nog even poseren bij het hunebed wachtte er nog wat warme chocolademelk en boterkoek. De volgende training is a.s. zondagochtend 4 november in het Kuinderbos bij Kuinre. Wie weet tot dan!

 

 

 

Geef een reactie