fbpx

Hüma sportgel in webwinkel

De nieuwe website van Dudeljo heeft nu ook een webwinkel. Ik plaats daar artikelen die gerelateerd zijn aan buitensporten en training waar ik persoonlijk enthousiast over ben. Naast de evenementen van Dudeljo heb ik er ook sportgels in geplaatst van Hüma. Voor zover ik weet de enige vegan- en meukvrije gel op basis van chiazaadjes. Ik vind ze erg prima om te eten tijdens de langere inspanningen zoals de Veluwezoom trail 60km die ik laatst liep.

Geen last van de maag, maar wel gewoon 21 gram koolhydraten per gel, prima geschikt voor een marathon o.i.d.. De belangrijkste reden waarom ik enthousiast kun je zien op deze afbeelding van de verpakking: alle ingrediënten kan ik ontcijferen en uitspreken!

Ik wil de komende tijd nog andere artikelen plaatsen in de webwinkel zoals de mini- weerstandbandjes die ik zelf veel gebruik in mijn oefeningen en de trainingen die ik geef. Heb je andere suggesties voor me? Laat het me weten!

Geef een reactie